Pagina's

vrijdag 21 september 2012

Nagellak swatches

Een paar dagen geleden kocht ik bij de kruitvat 3 nagellakjes. De foto's heb ik dus ook een paar dagen geleden gemaakt, toen de zon nog een beetje scheen. Het is nu 1+1 gratis op bijna alle nagellak bij de kruitvat, maar het merkt essence doet niet mee met deze actie. Het essence lakje dat ik kocht lag in de kortingsbak. Lees snel verder voor de swatches!
Ik ga beginnen met het rode lakje van Gosh. Dit is nummer 006 Orange Red van de Oh My Gosh collectie van Gosh. Deze lak lakt goed en hij dekt ook goed. Hieronder zien jullie een foto in de zon en in de schaduw. Deze lak kostte 3,99 maar er was een 1+1 gratis actie, en dat verrekenen ze gewoon als 50% korting dus was hij nu 2 euro.


Hieronder zien jullie het lakje 65 Camouflage van Essence. Dit lakje lakt best goed. Hij was nu maar 50 cent omdat dit nog een lakje is van de oude collectie van Essence. 


En als laatst wil ik jullie het lakje 805 Mysterious Icon van L'Oreal laten zien. Eerlijk gezegd viel dit lakje me tegen, als je het flesje ziet lijkt het een soort paars lakje, met daar doorheen heel veel gouden shimmers. Maar helaas, het lakje is dus niet zo mooi als ik gedacht had. Hij is op je nagels veel donkerder dan hij er door het flesje uitziet. Deze lak lag in de kortingsbak voor 3 euro, maar daar ging 50% vanaf dus was hij nu 1,50. Wat vinden jullie van de lakjes? Hebben jullie ook al iets gekocht met de 1+1 gratis actie?

~Kim

ps. vandaag doe ik geen app of the week, omdat ik het erg druk had/heb en ik geen app weet die ik aan jullie kan laten zien, hihi. 

6 opmerkingen:

 1. Staat je echt super leuk! xxxx

  Nee ik heb nog niets gekocht, ga ik miss nog wel doen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie nagellakken. Ik heb van rimmel een roze en een grijze nagellak gekocht bij deze actie.

  Liefs Danielle

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn alle drie leuk! En ook zo afgeprijsd! Is die actie nog steeds? :)
  liefs xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Volgens mij was de actie vandaag afgelopen, maar dat weet ik niet zeker . Xx

   Verwijderen
 4. die 3de is ook wel leuk, maar ik vind de eerste het leukst xx Jelena

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die rode van gosh is echt mooi, die heb ik ook gekocht! :O
  xx

  BeantwoordenVerwijderen