Pagina's

vrijdag 14 september 2012

App of the week #1

Ik ben van plan om elke week een app met jullie te delen, die het zeker waard is om te downloaden. Ik denk dat het meestal spelletjes zijn omdat ik het heel erg leuk vind om nieuwe spellen op mijn iPad te proberen.
Deze week wil ik jullie de app Subway Surfers laten zien.


Misschien kennen jullie de app Temple Run al, Subway Surfers is een spel dat heel erg op Temple Run lijkt. Een beetje nageaapt dus. Maar ik vind dit spel eigenlijk leuker, het spel ziet er vrolijker uit.

Er is niet veel uitleg nodig voor dit spel. Je moet gewoon rennen, wat automatisch gaat, en soms moet je springen, bukken, bochten maken, en het belangrijkste, muntjes pakken! Je moet proberen zo veel mogelijk muntjes te pakken en met die muntjes kan je power-ups en nieuwe poppetjes kopen.
Als je begint met rennen, rent een politieman met zijn hond achter je aan, je moet dan snel weg rennen en langs de obstakels, zodat de politieman weg gaat. De politieman kan je ook te pakken krijgen en dan ben je game over. Ook ben je game over als je tegen een obstakel oploopt.

Ook kan je elke dag letters proberen te pakken tijdens het spel. Als je aan het rennen bent kan het dat je opeens een letter S ziet, dan moet je die pakken. En als je ook de L, A en de M hebt mag je dobbelen met de ? dobbelsteen, en daaruit kan je een power-up of muntjes krijgen. 
Ook kan je opdrachten doen, een missie. Bij elke missie krijg je een prijs. Als je 1 missie gedaan hebt kan je al gelijk de volgende missie doen. 


Als jullie meer willen weten over het spel moet jullie hem maar gewoon downloaden en spelen =D.
Ik zelf vind het een heel leuk spel en ik hoop jullie ook.

Gaan jullie deze app ook downloaden? Lijkt het jullie leuk als ik elke week een app aan jullie laat zien? 

~ Kim


3 opmerkingen:

  1. Echt een hele leuke app heb hem net ook gedownload ik heb al 3 mutsen waardoor ik een nieuwe karakter heb. App of the week is een heel leuk idee, ik hoop dat er nog veel leuke apps voorbij komen.

    Xxx Caitlin

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zo'n app van de week is een leuk idee, was zelf net ook zoiets van plan op mijn blog...
    Het spel ziet er leuk uit trouwens, een soort temple run maar dan ingewikkelder

    BeantwoordenVerwijderen